Ørestad

Oplevelser og steder, du kun finder her

Bo i

Københavns nyeste og grønneste bydel

C.F. Møllers Have ligger midt i Ørestad. Og du er omgivet af butikker, institutioner og indkøb – med 290 meter til Rema 1000, over 6 forskellige børnehaver og vuggestuer og 2 minutter på cykel til skolen.

Ørestad er et af Københavns grønneste områder, for helhedsplanen har skabt rum til parker, grønne mellemrum og blå kanaler. Stedet rummer også noget af hovedstadens vildeste, nye arkitektur og store kulturinstitutioner som DR’s Koncerthus og Royal Arena.

Samtidig er der overalt oplevelser, steder og muligheder, du kun finder her.

Morgentræning på Aktivitetstaget Bella, skøjtehallens kolde sus og bibliotekets fantasifulde børneunivers. Du kan skate, klatre og træne i Ørestad Streethal eller udforske ramperne i den helt nye streetpark lige overfor Royal Arena.

Faktisk byder Ørestad på en række af Københavns allernyeste idrætsfaciliteter – både med den nye Streetpark, men også Ørestad Idrætspark bliver netop nu udvidet og udbygget med et større anlæg. Samtidig er her allerede i dag idrætshaller og perfekte faciliteter til foreningsidrætten.

Og så kan du cykle de knap 11 minutter til badevandet ved Havnevigen eller Sluseholmen.

Lejeboliger-skate-Oerestad-1024x683

Til store og små

Oplevelser, motion og sport

Ørestad er lig med sport og træning i urbane rammer – med tilbud til alle. Ung eller gammel, begynder eller øvet, alene eller på hold.

Udforsk Ørestad Streethals 1700 m2 gadesport, dans, skate-ramper og basketbaner, eller besøg den nye streetpark overfor Royal Arena og prøv de udendørs ramper og baner.

Du finder også bl.a. basket, hockey, fodbold, fitness og løb på det farverige Aktivitetstaget Bella.

Derudover tilbyder Ørestad IF et væld af organiserede idrætstilbud for alle – indendørs og udendørs – i hele Ørestad. Dyrk f.eks. yoga, gymnastik, svømning, kamsport eller spil fodbold i Ørestad Idrætspark, som netop er ved at blive udvidet med et nyt anlæg.

“Overalt er der arkitektur, kultur og følelsen af at bo i et urbant lokalområde – en by i byen. Med butiksliv og cafeer, blå kanaler, parker med leg. 9 minutter fra Indre By og tæt på Nørrebro og Vesterbro.”

Lejeboliger-boerneliv-Oerestad-1024x683

Eventyrligt

Børneliv og familietid

Har du børn, byder Ørestad på både fantasifuld leg og hyggelige naturoplevelser.

C.F. Møllers Have ligger lige ved Byparken, der udover træer og frugthave også rummer 7 lege-øer med bl.a. rutsjebaner, klatrestativer, sandkasser og gynger.

På Aktivitetstaget Bella finder I en spændende legepark, hvor børnene kan prøve den 16 meter lange rutsjebane ned fra taget, legehuse, sandkasse og klatreredskaber.

Biblioteket er et populært mål for børnefamilierne på gråvejrsdage, og Field’s byder på shopping med god plads til børn.

Og så er her 6 forskellige vuggestuer og børnehaver indenfor 550 meter, 2 minutters cykeltur til skolen og gymnasiet.

Oerestad_City_20230605_TH_0101-683x1024

Udforsk og oplev

Kultur og arkitektur – gastronomi og specialbutikker

Ørestad er en af hovedstadens nyeste områder. Det betyder, at du går rundt i et spændende miks af helt moderne arkitektur, iøjefaldende gadekunst og grønne byrum.

Er du til arkitektur, kan du opleve Bjarke Ingels’ prisbelønnede bygninger ”8TALLET” og ”VM Bjerget”, DR’s berømte koncerthus og Ørestad Streethals organiske, femkantede bygning, der er designet i samarbejde med de lokale, der bruger steder.

Overalt fornemmer du den urbane ”neighbourhood” stemning. Her er butiksliv og cafeer i stueetagerne lige ud til små, grønne parker. Og du kan udforske det lokale, nære udvalg af cafeer, gastronomi og specialbutikker.

Hvis du trænger til mere end dét, er der 600 meter til metroen, så du er tæt på både Indre By, Vesterbro, Nørrebro og Københavns havn.

0

meter til indkøb

0

meter til naturen

0

meter til Fields

Kontakt & information

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte EDC.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.