3d-visualisering-dimension-design-cf-moellers-have-int-006-svalegang

FÆLLESFACILITETER

Her får du rum til fællesskab inde og ude

ET HJEM MED

Plads til både at være sammen og finde ro

C. F. Møllers Have er skabt til fællesskab.

Derfor er her masser af steder, lokaler og rammer, hvor I kan være sammen – familie, venner eller naboer. I kan samles i orangeriet, gårdrummet eller fælleslokalet, hvor I finder plads og muligheder nok til alle. Langs etagerne skaber altangangene også rum til naturlige møder mellem naboer.

Men du finder også et utal af steder, hvor du kan sidde alene og nyde stemningen i fred og ro. Der er små bænke og lækroge rundt omkring i gårdrummet, ligesom du i orangeriet nemt finder et roligt hjørne med udsigt til livet på den anden side af glasset.

For det perfekte hjem har plads til både tempo og pauser, og det får du i C. F. Møllers Have.

3d-visualisering-dimension-design-cf-moellers-have-int-001-type2-altan-1024x768

Gårdrum

Dyrk jorden eller ta’ en pause

Gårdrummet er perfekt til både liv og leg samt fred og ro.

I det hyggelige orangeri kan du f.eks. dyrke jorden og bedene sammen med de andre. Her er også borde og bænke til hverdagens små pauser med familie, venner og gode naboer.

Lige udenfor ligger lege- og aktivitetsområdet – det er perfekt, når store som små skal brænde energien af. Og overalt er der plads til, at du kan sidde ude og nyde gårdhaven, uanset om du vil være alene med en podcast i ørerne, eller være sammen med de andre.

“Har du grønne fingre? Perfekt. Vær med i dyrkningsfællesskabet og få f.eks. krydderurter og grøntsager til at spire frem i orangeriet.”

FÆLLESRUM

Olie på fingrene og yoga i fælleslokalet

I C. F. Møllers Have er der plads til mange former for fællesskab.

Her er både fælles cykelværksted til gear-entusiasterne og et fællesvaskeri, hvor du sparer vand og strøm, hver gang du vasker – det gør en lille, men vigtig, forskel til gavn for alle.

Lige ved siden af fællesvaskeriet ligger fælleslokalet. Her får I stemningsfulde rammer til dét, I har lyst til: foreningstilbud, sociale events, møder eller noget fjerde? Det er I selv med til at skabe og bestemme her. Lokalet er komplet med et Stykka-køkken, toiletter, borde, stole og service , og det er  inspirerende og kreativt indrettet med upcyclede møbler og med både gulv og glasvæg af upcyclet træ, glas og ramme fra A:gain.

Dine fællesfaciliteter i C.F. Møllers Have

  • Et blomstrende gårdrum med orangeri, legeområde og udetræning
  • Byhave, hvor I sammen kan skabe et dyrkningsfællesskab og dyrke jorden
  • Fælleslokale med plads til foreningsliv, møder, fællesspisning etc.
  • Moderne, effektivt fællesvaskeri
  • Fælles cykelværksted

Kontakt & information

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte EDC.

EDC Projekt Poul Erik Bech+45 33 30 78 00 118@edc.dk

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.