C.F. Møllers Have
C.F. Møllers Have
Nord
Oplevelser
Hverdag

Royal Golf Club

Københavns førende internationale golfbane. Her afholdes store turneringer, og området er gennemskåret af smukke, snoede stier, der er perfekte til en gåtur med udsigt til banerne.

Daginstitution

Field's

Her finder du 150 butikker, restauranter og cafeer i et spændende shopping center, der er værd at udforske. Her er biograf, baby lounge, legeplads og masser af forskellige events og konkurrencer året rundt.

Aktivitekstaget Bella og Bella Center

Tæt på C.F. Møllers Have finder du det populære og farvestrålende aktivitetstag med åben adgang til træningsbaner, boldspil, legeplads og sprintbaner.

Aktivitetstaget ligger i tilknytning til Bella Center, hvor der tit er spændende messer og udstillinger om f.eks. mad og bolig samt et gigantisk loppemarked.

DR's Koncerthus

Andersen Bakery

Populært og meget velbesøgt bageri, hvor du kan opleve bagværk langt udover det sædvanlige.

Andersen Bakery ejes af den japanske bager Shunsuke Takaki, og selvom stedet er tro mod den danske bagertradition, forfiner de hele tiden opskrifterne og tryller små mesterværker frem, du bare smage.

Metro

Ørestad Streethal

En hel hal dedikeret til streetsport. Her er ramper til at skate, håndbold- og basketbaner, et lille klatreområde, plads til dans og de aktiviteter, du som bruger selv har lyst til at organisere. Du kan både deltage på hold eller besøge stedet selv.

Med andre ord: Her er du garanteret timevis af leg og aktivitet – for både store og små. Perfekt til regnvejrsdage med børn.

Indkøb

Byparken

Ørestads populære park, hvis stier starter lige ved C.F. Møllers Have.

Her er rutsjebaner, klatrestativer, sandkasser, gynger, kunst, hundeområde, frugthaver, træer og boldbaner – og lige midt i parken frister den lille take-away kaffebar ”Bellas Coffee Cup” med bagværk og god kaffe.

Skole

Spisested

Gymnasium

Kalvebod Fælled, Amager Fælled, Naturcenter Amager

Enormt naturområde, hvor du kan opleve næsten alt det, naturen kan byde på.

Du kan tage på skovtur, vandretur eller løbetur. Du kan surfe, bade og fiske. Her er skove, flade vidder, vilde områder, buske, træer og stier. Spis på Traktørstedet, sov i shelters eller tænd op på bålpladsen og grill din egen mad.

Ørestad Skøjtehal

Her er ishockey, kunstskøjteløb og skøjteløb med plads til alle – både på hold eller som besøgende.

Du kan også komme og se Copenhagen Falcons spiller, for det er her, de holder til. Det er også her, der afvikles særlige ishockey-camps for børn.

Royal Arena

Royal Arena er en moderne, indendørs multiarena med plads til 17.000 gæster, hvor du kan opleve store koncerter og vigtige sportsbegivenheder som VM i ishockey, håndbold og badminton samt de største events i e-sport.

Verdensnavne som Metallica, Drake, Katy Perry, U2, Bruno Mars og Depeche Mode har alle spillet her.

Streetpark

Nyåbnet udendørs streetpark lige overfor Royal Arena. Her er boldspilbaner, rullehockey og skateområde.

S-tog

Bibliotek

FC Møllers Alle 26 - København S
Gå på opdagelse i det virtuelle kort

Tag på en virtual tour og få indblik i kommende boliger, byrum, grønne områder, havnemiljøet og meget mere.
Rigtig god fornøjelse!


Title

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.