Oerestad_City_20230605_TH_0196

Grønne haver

På kanten af 2.000 hektar vidtstrakt natur

Nabo til

Løbetur på Fælleden og skovtur under træerne

I Ørestad er der flere grønne områder og parker end noget andet sted i København. Og i C.F. Møllers Have er der 300 meter fra din hoveddør til grænsen mellem by og natur – grænsen mellem Ørestads urbane liv og Fælledens spirende, grønne græs.

For du bliver nærmest nabo til både Amager Fælled, Kalvebod Fælled og den store Naturpark Amager.

Samtidig kommer du hver dag hjem til det stemningsfulde gårdrum og orangeriet lige udenfor, og den populære Bypark med alle dens legepladser, frugthave og vilde natur lige på den anden side af bygningerne.

For i C.F. Møllers Have får du naturen helt tæt på – men på tre måder, der giver dig tre forskellige oplevelser og fordele.

3d-visualisering-dimension-design-cf-moellers-have-int-001-type2-altan-1024x768

Gårdrum

Orangeri, frugttræer og fælles byhave

Gårdrummet i C.F. Møllers Have giver dig et grønt uderum. Her kan du træde indefra og ud under træerne, gå over græsset og være med i dyrkningsfællesskabet i den hyggelige byhave og i orangeriet.

Orangeriet er også det perfekte sted til en lille pause med kaffe, podcast og udsigt til gården.

Her er frugtbuske og -træer, høje bede der giver læ, græsplæner og små stier foruden lege- og aktivitetsområde og bænke.

OERESTAD_CITY_20230530_TH_0106-1024x683

Ørestad Bypark

Frugthave, legepladser og boldbaner

Ørestad rummer adskillige grønne områder.

Det største og mest populære er Byparken, hvis stier starter lige ved C.F. Møllers Have.

For dig betyder det, at dit hjem grænser direkte op til en park, hvor du (nærmest) kan det hele.

Her er 7 små legepladser med f.eks. gynger, rutsjebaner, klatrestativ og vippedyr. Her er beachvolley, kunstgræsbane og petanque. Hundepark, toilet og grillplads. Alt sammen under de høje, grønne træer og gennemskåret af snoede stier.

Det bedste er, at du kan gå herned på 2 minutter med madkurv og skovturstæppe.

“Ørestad er skabt med plads, lys og luft, fyldt med store og små parker og mellemrum af grøn natur. Bydelen grænser op til Fælleden – og du kan gå fra de grønne stier og ned til metroen på 4 minutter.”

Fælleden

Nabo til de grønne, naturskønne vidder

300 meter fra C.F. Møllers Have starter Fælleden.

Amager Fælled, Kalvebod Fælled og Naturpark Amager grænser alle tre op til hinanden lige hér, hvor byen slipper, og naturens grønne vidder tager over.

Her kan du bruge både timer og dage på at udforske de mere end 2.000 hektar natur. Oplev Pinseskovens slanke birketræer og dyreliv, naturlegepladsen og Naturcenteret. Fisk langs Dæmningsvejen og i søerne eller ta’ en svømmetur ved Dragør Fort, Sydstranden og Sydvestpynten, hvis vestvendte strand også er et mekka for kite- og windsurfere.

Du kan også gå, løbe, cykle, ride eller slentre afsted langs en af de mange, officielle vandrestier og sundhedsspor: Den korteste er 1.4 km og den længste – Amarminoen – er mere end 27 km.

Kontakt & information

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte EDC.

EDC Projekt Poul Erik Bech+45 33 30 78 00 118@edc.dk

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.